Hur mycket satsar du?

Vi gör så ofta de saker som förväntas av oss.
Vi chockar aldrig, och när vi inte ens vågar göra de som förväntas av oss, vad gör vi då? Jo, då går vi tillbaka till ”the comfort zone”
Idag disskuterade vi förhållande på salongen. Om hur man backar när allt går för fort. Om att sätta etiketter på ett ”förhållande” plötsligt blev viktigare än något annat. Ni vet, när man måste veta om man är tillsammans eller inte? borde jag vara tillsammans med någon? gillar jag honom ens? vill jag vara med henne? Vad ska jag kalla honom? Pojkvän? Dejt? på G? Ska jag berätta för mina föräldrar? Är jag redo för att lämna ungkarls livet?
Och hur viktigt det är att veta EXAKT var vi står någonstans.

Vad hände med att leva nu? Ja, jag vet hur klyschigt det lät.
Men låt mig förklara. Om vi hela tiden ska identifiera allt vi gör. Njuter vi verkligen till fullo av det vi har då?
Om vi nu alltid gör det som förväntas av oss, gör vi verkligen det vi vill göra då?
Det förväntas av er att ni ska vara ihop, det förväntas av er att ni ska ha roligt ihop, det förväntas av er att hålla ihop. Varför sätter vi den pressen på oss själva? Om det inte funkar, skit i de. Då har du försökt i alla fall. Men du vet aldrig förrens att du gett allt du har och satsat allt. Om det funkar toppen. Varför måste man då hela tiden levla upp? Om dansgolvet duger bra som det är, varför måste vi då byta till nästa? det funkar ju som det är nu, varför inte bara dansa lite till här då?
Om vi aldrig ballar ur och går loss, crazy bananas. Vet vi då på riktigt vad det är vi går miste om?
Slutar alla med ånger när man blir gammal? ”Varför vågade jag inte?”
Nej nu ska jag ut i livet, Jag ska ut o våga. Våga satsa för att vinna!

IMG_0520

/H

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *