Så raggar du inte på krogen!

hm

1. (och den viktigaste) Ta inte vem som helst på rumpan bara för att DU känner för de. – Hur kan detta vara ett problem egentligen? Vad är det för självförtroende killar ligger inne med? Hur fungerar hjärnan när de tror att de får göra såhär

2. Tjejer vet redan varför ni är där. Men försök att inte göra de för uppenbart. – Vi vet redan att ni vill ligga, men snälla.. stämpla inte det i pannan eller vråla ut de.. 

3. Säg inte sliskiga kommentarer eller va för desperat. – Om det låter konstigt i din hjärna, så låter de garanterat konstigt när du säger de också. Få de inte att se ut som att du skulle göra vad som helst för att få med henne hem. Få henne att känna sig speciell.

4. Sitt inte i samma bås hela kvällen och prata gamla minnen men polarna. Du visar inget som helst intresse, och dessutom verkar du vara en tråkmåns. Ha kul!

5. Har du vunnit i black jack? Kul för dig, men skryt inte om de. – det är samma sak som att du skulle stå o berätta din extremt höga månadsinkomst eller din löneförhöjning. Bara låt bli!

6. Prata inte bara om dig själv. – ” ’Cause if you like the way you look that much
Oh, baby, you should go and love yourself”

7. Stå inte utanför o ”haffa” vem som helst.visst du kan ha tur någon gång, men det slutar oftast med att du får gå hem själv med en kebab och titta ett avsnitt games of thrones.

8. Försök inte hålla hennes hand.Alltså, VA? Varför? De där är bara konstigt.. framför allt när en tjej försöker släppa och du håller kvar.

9. Visa inte dina magmuskler. – Alltså vad är det du tror ska hända? Att en tjej bara ”OMG! Jag dör är de magrutor? vill du ligga? vi drar direkt, eller nej vänta jag drar av byxorna reda här. kom ta mig nu!!”

10. Om du får hennes nummer, skicka inte en ”dick pic” de första du gör.alla gillar inte den lika mycket som du gör. Men skönt att du är stolt över den i alla fall.

Ett nej är ett nej. Blir du avvisad, Accepterade, lär dig av de och gå vidare!

Här är mina fyra tips för att få ligg på krogen:

1. Var självsäker, men inte mallig.

2. Var charmig, men inte sliskig.

3. Ge komplimanger, men överdriv inte.

4. Var salongsberusad, inte ninjafull.

Tänk på att vi är där av olika skäl ”killar raggar på krogen, tjejer dansar på krogen.”

/H

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *