Spelar du i din liga?

Ibland undrar jag om killar ser sina begränsningar?
Alltså att de raggar på tjejer som uppenbarligen INTE spelar i deras liga.
Ja, jag vet att tjejer o killar är precis lika. Men nu är jag hetro, jag har absolut inget emot några sexuella läggningar. Tvärtom. Du får älskar PRECIS vem du vill. Men för att jag ska kunna förklara mina tankar, så pratar jag ju givetvis utifrån hur jag ser det. Om du har problem med de så får du gärna skriva en lapp och lägga i ”jag bryr mig inte”-lådan.

Okej såhär. Sen jag blev singel har jag varit med om ganska så skumma killar. ”Det får du räkna med när du skaffar tinder”. Aa fast jag har ju fått såna meddelande utan tinder. Också varför ska jag räkna med att inte bli respekterad? Varför ska jag räkna med att man får behandla mig hur som helst bara för att jag har en app i telefonen?

Vad jag menar är att jag i alla fall inser mina begränsningar och skriver till de killar som jag känner spelar i min liga. Som jag känner ”Han kan jag få”.

Sen givetvis swipar jag höger till alla som jag anser snygga ändå. Trots att jag vet att de är ”out of my league”. Men skulle de sen visa sig att han inte är intresserad. Nej då får jag ju acceptera de. ”Det va kul att möta ett topp lag, men nu går jag tillbaka till min div 5”
Men nu tänker jag mer på de killar som faktiskt INTE accepterar att man inte är intresserad. Ni vet meddelande som kommer Överallt, man hoppar från Facebook till snap till instagram hej vilt utan regler.
Jag visar INGET som helst intresse ÄNDÅ. fortsätter stackaren att skriva.
Man försöker vara snäll och skriva på ett trevligt vis att ”Jag faktiskt inte letar efter någon just nu”. Tills man inser att jag blir inte av med honom. Då får man vara lite irriterad, och tänker att ”ja men NU slutar han ingen orkar med en sån mensbrud” Så slutar han inte.. så man får blir så satans jävla förbannad.
”Har de hänt” JA – det har hänt!
Då tänker jag lixom, ”Men kolla på dig, och kolla på mig” ”TYCKER DU SJÄLV ATT VI SPELAR I SAMMA LIGA?!” Och nej det har inte endast med utseende att göra. En person kan vara ”out of my league” personlighetsmässigt också.

Så nu står jag här och tänker, ”det kan väl ändå inte bara vara jag som känner att somliga är helt ute och cyklar?. Att somliga behöver en viss lektion i de som är haffbart och det du bara kan vila ögonen på.”

31796882-wP31b

/H

1 kommentar

  1. By dealing together, two of you can address problems of self-esteem and mutual trust. He is content, and the the complete opposite of our opinion senior years has in store for us.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *