Tack!

Ja, Jag tänkte börja med att tacka dig.
Jag vet att det låter skumt, men verkligen TACK!
Jag vet att det är konstigt att hon vill tackar dig, med tanke på att hennes hjärta är krossat i miljoner bitar och att det kommer ta henne en hel evighet att ens hitta styrkan att börja samla ihop bitarna igen.

Men genom att mosa henne så som du gjorde, det gav henne möjlighet att öppna vägarna för någon annan. Någon som är mer rätt. Hon kommer nu kunna vara tillräcklig för en ny kille. Som kommer behandla henne precis exakt så som hon förtjänar. Som inte kommer välja någon annan framför henne. Som kommer stå i ett rum fullt med människor men ändå bara har ögonen för henne, han kommer bara se henne. Han kommer ge henne den respekten som hon själv ger andra.

Hon kommer nu kunna ge någon annan hennes kärlek.
Du vet? Du vet den sortens kärlek som hon försökte ge dig.
Hon kämpade för dig. Hon försvarade dig. Hon valde dig!

Medans du kunde ignorera henne i dagar och veckor, men i samma stund som ditt namn susade förbi i mobilskärmen så va hon där i givakt. Hon ville visa dig att hon va dig värdig. Hon ville ge dig precis exakt allt det där som du ville ha. Medans du redan hade ögon för någon annan var hon fortfarande där.
Hon va sådär glad, lojal och kärleksfull. Hon va full av känslor. Du gick verkligen miste om en toppen tjej.

När du valde den dagen att dra dig tillbaka. När du valde att inte ens ge henne så mycket som ett samtal. När du valde att lämna henne med ett sms. Du vet den där dagen som du gick, den dagen lärde du henne vad hon ska akta sig för. Vad hon ska hålla stenhård koll på när hon sen är redo att träffa någon ny. Då vet hon! Snart kommer hon lysa upp rummen med sitt leende, snart kommer någon annan se hur fantastisk hon är. Hon vet att små ord inte kommer spela lika stor roll, Även saker som hon egentligen vill höra kommer inte spela någon roll. Hon kommer granska precis exakt allt. För hon har lärt sig.

När du den där sommardagen valde någon annan. Du valde en annan tjej framför henne. Att du ens hade två val är för mig helt sjukt. Men jag tror inte att du tänkte inte på vad de gjorde med henne. Hur hon kände när någon annan blev vald och inte hon. Som om att du fin plockade äpplen från grannen trädgård och hon blev lämnad kvar. Hoppas att äpplet du valde inte växt färdigt. För hon som du lämnade fick växa klart, tack vare dig!

Hon vet om att hon måste lära sig att älska sig själv. Lära sig att komplimanger som hon ger sig själv betyder mer än vad någon annan säger. För hon vet att innan någon annan älskar henne så måste hon älska sig själv.

Jag kan säga det rakt ut. DU ÄR DUM I HUVUDET.

Att du inte insåg vad du hade, att du inte insåg hur fantastisk hon är.
Den där tjejen som du valde att dumpa, hon är allt det där du aldrig kommer vara.
Hon är genuin, hon sätter andra före sig själv. Hon är ärlig. Hon har humor och hon har ett makalöst underbart skratt. Det är aldrig tråkigt med henne, inte för en sekund.
Du missade verkligen någon helt makalöst bra.

Hon skulle kunna förbanna den dagen då du föddes. Hon skulle kunna kräkas varje gång hon hörde ditt namn. Hon skulle kunna låta hennes kompisar ägga din bil. Hon skulle kunna bränna upp alla saker som påminner om dig. Men hon är inte sån. Ska sanningen fram så försvarar hon fortfarande dig. Även om hennes kompisar fortsätter att säga att hon förtjänar tusen gånger bättre.

Hon väljer att alltid se de goda i människor. Hon väljer att fortsätta tro gott, även om en sån person som du tog hennes tillit o slet de sönder o samman, som om de vore en köttbit och du inte ätit på hela dagen.

Du visste precis exakt hur hon kände, vad hon kände. Och du, du där. Du hade inte ens de i tankarna. Du valde att inte tänka för en endaste sekund på henne. Det tog dig cirka 3 min att fylla hennes soliga hjärta med tårar. Och du hejdade inte ens dig. Inget sa ”Stopp detta är inte rätt sätt”. För du va så uppe i ditt eget.
För du min herre är självisk. Du tänkte inte på någon annan än dig själv. Du min herre ljög och sa att hon ”kom för nära”. Sen tvekade du inte för en sekund att välja någon annan. Som om ni gick i lågstadiet och skulle spela brännboll.

Hon hoppades länge på att du skulle komma på de, att när hon svansade förbi ditt, så snygg hon bara kunde. Då hoppades hon att du skulle ångra dig. Hon hoppades att du skulle be om ursäkt. Men de enda ursäkterna hon fick va de där ursäkterna som du gav o lämnade henne. För du kunde inte ens vara ärlig. Och om du nu skulle inse, om du nu skulle förstå och därför be om ursäkt, då kan jag gladeligen meddela dig att det är försent, det är åt helvete försent.

Hon är ingen svängdörr, hon är inget öppet hus utan inträde där du bara kan komma o gå som du vill. 

Men jag vill ändå att du ska veta, alla tårarna, alla förbannade jävla tårar. Alla låtar som skrivs, alla inlägg som delas. De kommer i grund o botten från någon som beter sig precis som dig!

Därför säger jag tack. Du visade henne vägen för någon annan. Du uppehöll henne så att hon en dag skulle korsa någon annans väg och vara perfekt för honom.

Han kommer inte fundera eller tvekar för en sekund att byta riktning och välja henne. Du va bara ett sandpapper på träplankan, du slipade till henne.
Nu är hon är perfekt slipad för nästa. Hon är redo, för då vet hon vad hon vill och inte vill. Och då är hon stark nog att stå på sig. För då vet hon att INGEN ska få behandla henne som du gjorde.

Det är inte ens tråkigt att du inte kunde se vilken skatt hon verkligen är. För den som inte ser med rätt ögon från början, han förtjänar inte en andra chans.

14489047_10209849847059170_2101319362_o

/H

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *