Varning! ett gnäll inlägg. Hoppa över till nästa om du inte står ut!

Igår va min kusin på besök här i Kristianstad. Det va precis så där fantastiskt roligt att se honom. Som väntat! Det var en ball kväll. Som bjöd på de mesta.

Men nu såhär en söndagsnatt sitter man här med den där ständiga ångesten. Jag har börjat acceptera att söndagsångesten infinner sig som vanligt på söndagar. oavsett vad jag gjort kvällen innan.
Att jag alltid hamnar sittandes såhär med mina tankespöken är allt oftare än vanligt nu för tiden. Att jag ständigt plågas med ”varför gjorde jag så” vinjetter i huvudet är ingen nyhet.
Jag saknar att kunna springa omkring helt bekymmerslös med ett självförtroende som att jag skulle kunna ta över världen. Jag önskar att jag kunde, mer än något i hela världen önskar jag de. Jag önskar också att jag slapp sitta här o skriva. För det finns nästan inget värre än att gnälla på sociala medier.

Allt grundar väl sig att jag är osäker och bara vill vara omtyckt. Men samtidigt så kvittar det vad folk säger till mig. Jag känner mig alltid oönskad, på något vis.
Att vilja vara och att man faktiskt är, det är två helt olika saker.
Jag vill vara sådär fräck o ball.
Jag vill kunna säga att ”du kan dra om du inte vill ha mig”
Jag vill känna mig bra på det jag gör.
Jag vill känna att jag duger, jag duger precis som jag är.
Jag önskar att ovanstående saker skulle vara en självklarhet för mig just nu.
Jag vill de, så mycket!

Jag valde inte att va såhär. Jag valde inte att tänka såhär. Kan inte du som sitter där, bara komma o ta mig med storm? Kan inte du bara vara de där lilla extra som gör att jag faktiskt flyger fram? För du borde veta, du borde! Eller är det kanske så att du egentligen vet. Du låter bara bli att förstå?

Jag vill bara ta mig ur denna skit hösten! och sen ska jag fan ALDRIG mer se tillbaka till den jag är nu. Aldrig mer hit igen!

 

cropped-13680319_10209157585553065_296580830242087780_o-1.jpg

/H

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *